Waarom een leasecontract overnemen via LeaseMediator?

Wanneer u overweegt een nieuwe auto aan te schaffen middels een (private) lease contract, kan ik mij voorstellen dat dit wat twijfels met zich meebrengt. Maandelijks een bedrag betalen en daarmee een relatief nieuwe auto rijden in plaats van in één keer een smak geld neerleggen, klinkt aantrekkelijk. Maar tegelijkertijd is het aangaan van een leasecontract voor een looptijd van minimaal vier jaar, waar u tussentijds niet zo makkelijk vanaf komt, misschien ook een benauwend idee. Kortom, u wilt het wel, maar de consequenties ervan brengen u aan het twijfelen. Het overnemen van een leasecontract via LeaseMediator kan dan uitkomst bieden.

Leasecontract met een kortere looptijd

Een leasecontract overnemen via LeaseMediator kan mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de voordelen van een leasecontract, zonder hier voor een looptijd van vier of vijf jaar aan vast te zitten. Dit kan voor veel mensen de drempel verlagen om te kiezen voor een leasecontract. Tegelijkertijd roept dit wellicht ook een hoop vragen op. Is de auto die ik overneem wel goed onderhouden? Is deze wel schadevrij en zitten er geen vieze rook- of hondengeuren in? En hoe weet ik zeker dat ik een goede overeenkomst overneem en niet alsnog allerlei risico’s aan mijn broek heb hangen? 

Bemiddeling

Ook hierin denkt LeaseMediator met u mee. Door mijn jarenlange ervaring in de leasewereld weet ik goed hoe leasemaatschappijen te werk gaan en waar de addertjes onder het gras zitten. LeaseMediator zal daarom altijd persoonlijk contact met u opnemen om u te voorzien van de juiste informatie en begeleiding, zodat u pas een leasecontract overneemt als u hier een goed gevoel bij heeft. Daarnaast werkt LeaseMediator samen met een partij die ervoor zorgt dat de auto gecontroleerd en schoongemaakt wordt, voordat de auto bij u afgeleverd wordt. Zo weet u zeker dat u een schone en schadevrije auto in huis haalt. 

Vragen naar aanleiding van deze blog

Na het lezen van bovenstaande hoop ik natuurlijk dat uw interesse gewekt is om een leasecontract over te nemen via LeaseMediator, maar ik kan mij ook voorstellen dat het nog wat vragen oproept. Mocht dit het geval zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact op met LeaseMediator zodat ik uw vragen kan beantwoorden.