Waarom een leasecontract aanbieden?

Het aangaan van een leasecontract wordt door leasemaatschappijen erg aantrekkelijk gemaakt voor u als consument. De ene maatschappij belooft een nog lager maandtarief dan de ander en op deze manier slagen zij erin u over te halen een ogenschijnlijk super voordelig leasecontract aan te schaffen. Maar wat als uw inkomsten ineens veranderen, u uw hypotheek wilt oversluiten of u toch een vijf-deurs wilt vanwege gezinsuitbreiding? Dan zit er niks anders op dan te proberen van uw leasecontract af te komen. En daar zit het addertje onder het gras; een laag maandtarief, maar hoge afkoopkosten. Maar geld voor deze afkoopboete is er eigenlijk niet, aangezien financiële beperkingen waarschijnlijk juist de reden zijn dat u van het contract af wilt. 

Leasecontract afkopen

LeaseMediator kan in dit geval dé oplossing zijn voor uw inmiddels tot last zijnde leasecontract. De leasemaatschappij waar uw contract loopt, zal namelijk altijd goed geld willen zien voor het tussentijds beëindigen van uw contract. Op zich is dit ook logisch; U heeft getekend voor bepaalde voorwaarden en daar houdt u zich niet meer aan, waardoor de leasemaatschappij bijna vrij spel heeft op het moment dat u onder deze voorwaarden wilt uitkomen. Zij willen immers niet met de kosten van uw lopende contract blijven zitten. 

Waarom bij tussenpersoon mijn leasecontract aanbieden?

LeaseMediator daarentegen is een onafhankelijke partij en heeft geen financiële belangen zoals een leasemaatschappij deze heeft. Het belang van u als klant staat dan ook voorop en op basis daarvan zal LeaseMediator werken. Om ervoor te zorgen dat u uw leasecontract op een veilige, betrouwbare en succesvolle manier kunt aanbieden gaat LeaseMediator, tegen een relatief kleine vergoeding, actief voor u aan de slag. Wij werken niet zoals een post op Facebook: een advertentie plaatsen en de reacties afwachten. Dat zou te makkelijk zijn. LeaseMediator steekt echt energie in het bemiddelen van uw leasecontract. Denk hierbij o.a. aan: het delen van uw advertentie via social media kanalen, zowel u als de latende partij, maar ook de overnemende partij persoonlijk informeren en begeleiden tijdens het traject én het actief zoeken binnen ons netwerk naar een mogelijke overnemende partij. U kunt echt op LeaseMediator rekenen. Bovendien is één van de redenen waarom ik LeaseMediator ben begonnen dat ik transparantie en eerlijkheid naar klanten toe heel belangrijk vind. U kunt er dan ook van op aan dat dit altijd voorop zal staan tijdens uw bemiddeling.

Dus, bent u of kent u iemand die zich heeft laten overhalen door verleidelijk lage maandtarieven voor een leasecontract, maar daar nu graag vanaf wilt? En belangrijker nog, zonder een hoge afkoopboete te moeten betalen? LeaseMediator kan als onafhankelijke partij uitkomst bieden en u op een betrouwbare, veilige en transparante manier helpen om uw leasecontract te bemiddelen.