Over ons

LeaseMediator helpt particulieren en bedrijven bij het voordelig doorzetten van een leasecontract. Er is namelijk meer mogelijk dan simpelweg het afkopen van een contract, wat vaak een forse kostenpost is. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en faciliteren alles rondom de overdracht van het leasecontract en de auto.  Dit maakt de transactie betrouwbaar zonder achteraf discussie over mogelijke schades en/of een vieze auto. 

Nick Ottevanger

Oprichter Nick Ottevanger heeft ruim 18 jaar ervaring met het afkopen en doorzetten van leasecontracten bij verschillende leasemaatschappijen.

“Het belang van een consument en een leasemaatschappij liggen daarin simpelweg anders. Daarom wil ik graag een helpende hand bieden door een platform te creëren waarmee vraag en aanbod samen komen.”

Nick Ottevanger, Oprichter LeaseMediator

LeaseMediator faciliteert voor de ene partij het voorkomen van hoge afkoopsommen en voor de andere partij de flexibiliteit van een kortlopend leasecontract te bieden. Neem gerust een kijkje op het platform en neem contact op bij vragen. Wij zijn bereikbaar via nick@leasemediator.nl en 06-19994354

LeaseMediator werkt samen met FleetSolve, dé expert op het gebied van wagenpark. Neem eens een kijkje op www.FleetSolve.nl.

Wat is de toegevoegde waarde van FleetSolve?